Advertentie plaatsen
Start Food | Bevarages - Biologisch Bio Kaas

Biologische Kaas

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
Omschrijving

Biologische Kaas

Biologische kaas producenten betrekken de melk voor hun kaas van boeren die het vee in de groene en onbespoten weilanden laten rondlopen. Dit doen ze zolang mogelijk het kan in verband met het weer. De kalveren worden gevoed met pure melk van de koe. Dit gebeurt alleen bij het produceren van biologische kaas. Helaas wordt er vaak kunstmelk gebruikt bij het produceren van gewone kaas. Bij biologische kaas kunt u er dus op vertrouwen dat de kalveren worden gevoed met alleen biologisch voedsel en pure melk!

Tevens is dit beter voor het milieu omdat er geen chemicaliën worden gebruikt tijdens het bemesten. De kaas is gezond omdat het wordt geproduceerd zonder allerlei toevoegingen! Geen schimmelwerende en bacteriedodende middelen. Zelfs geen kleurstoffen.

Dus is de smaak natuurlijk lekkerder! Kom bij ons proeven en overtuig u zelf!

Het is ook diervriendelijker omdat de dieren meer ruimte krijgen. Nog een bijkomend ecologisch voordeel!! Op het land zijn veel meer bloemen en dieren zoals weidevogels en vlinders door deze natuurlijke bemesting zonder bestrijdingsmiddelen.

U kunt ons iedere week van 9.00u – 17.00u vinden op de volgende markten met onze overheerlijke biologische kaas:

  • dinsdag, Vismarkt te Groningen
  • woensdag, Breedstraat te Dokkum
  • donderdag, Raadhuisplein te Drachten
  • vrijdag, Zaailand te Leeuwarden
  • En op elke zaterdag van 10.00u – 14.00u op het parkeerterrein tuinen te Frederiksoord

Ook kunt u terecht bij onze winkel in het Cultureel bedrijvencentrum “De Blokhuispoort” aan het Blokhuisplein 40 te Leeuwarden. Openingstijden: woensdag t/m zaterdag 10.00u – 17.00u

Hieronder ziet u een film van één van onze leveranciers:

Website van adverteerder

biologische-kaas.nl
biologische-kaas.nl
Blokhuisplein 40, 8911 LJ Leeuwarden, Nederland
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord