Advertentie plaatsen
Start Food | Bevarages - Biologisch Bio Kaas

Goudse Kaas Shop - Biologische Kaas - Vegetarische Kaas

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
Omschrijving

GoudseKaasShop.nl

André Peters groeide op onder de rook van kaasstad Gouda. Hij zag dat de dorpen in het jonge Flevoland zich langzaam maar zeker ontwikkelden en greep de kans om deze nieuwe markt te bedienen. Kaashandel Peters was geboren. Sinds de jaren zeventig is Kaashandel Peters een begrip op de markten van Flevoland met een ruim assortiment aan Goudse kaas, boerenkaas, komijnekaas en Friese Nagelkaas.

Tegenwoordig zijn het Mark en Walter, de zonen van André, die op meer dan tien markten in Flevoland staan. Met passie en hard werken leiden zij Kaashandel Peters op innovatieve wijze. Sinds een aantal jaar zijn zij de trotse eigenaren van de populaire sites: www.GoudseKaasShop.nl en www.KaasfondueShop.nl. Op deze manier weten ze zowel de zakelijke als particuliere markt thuis en overzee te bereiken. 

Het bijzondere van GoudseKaasShop.nl is, dat bedrijven en particulieren de typisch Hollandse producten zoals (Goudse) kaas, verse stroopwafels, gedroogde worst, bloembollen, kaasschaven en fonduepannen kunnen bestellen. Via de website kunnen zelfs (kerst)pakketten op maat worden samengesteld. De afhandeling en verzending wordt volledig door GoudseKaasshop.nl geregeld. Echte Hollandse geschenken met een grote nostalgische waarde komen zo voor iedereen binnen handbereik.

Met GoudseKaasShop.nl bent u overal ter wereld een beetje thuis!
Via www.GoudseKaasShop.nl is het mogelijk om meer dan zestig soorten kaas vers van het mes te bestellen. De bestelling wordt vacuüm verpakt en zo nodig voorzien van een speciale coolpack. Hoewel kaas goed tegen temperatuurwisselingen kan, zorgt een coolpack ervoor dat de kaas continu gekoeld blijft.

Betaling is mogelijk via iDeal/creditcard/overboeking. 
Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Verzending gaat via TNT of DPD (Duitsland). Uiteraard kunt u gedurende de verzending uw pakket volgen via track and trace.

Meer informatie over GoudseKaasShop?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
T (+31) (0)341-427 502

Website van adverteerder

Goudse Kaas Shop
Goudse Kaas Shop
Nobelstraat 10, 3846 CG Harderwijk, Nederland
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord