Advertentie plaatsen
Start Winkels | Bio |Eco | Fairtrade Biologische Slagerij

Biologische Slagerij Gerrit Takke

Samenvatting
  • Zie omschrijving
Omschrijving

Biologische slagerij Gerrit Takke
Al weer ruim 25 jaar geleden startte ik  één van de eerste biologische slagerijen in het land. Samen met mijn team was ik als pionier gedreven om biologisch vlees op de kaart te zetten. Naast het feit dat ik biologisch vlees lekker vond waren ook aspecten als dierenwelzijn en milieu voor mij belangrijk. Biologisch vlees is nu goed verkrijgbaar maar in de beginjaren was dat zeker niet het geval. De vraag en het aanbod groeide in de afgelopen jaren  explosief.

De slagerij is inmiddels uitgegroeid tot een heuse eetwinkel.

Het is mijn passie om u samen met mijn team dagelijks de lekkerste producten aan te bieden. Met dezelfde idealen als toen maar met de kennis van vandaag adviseren wij u graag over ons biologische vleesassortiment en vleeswaren. Of u kiest voor onze bekroonde Gelderse worst of het gerijpte Dry Aged vlees, ik weet zeker dat u de liefde voor het vak in onze producten proeft!

Horeca leverancier

Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd horeca leverancier. Dus ook voor grootverbruik bent u bij ons aan het juiste adres.

Sparen bij de Biologische slagerij en het Visgilde
Wij zijn blij met u als trouwe klant! Als blijk daarvan hebben we een leuk assortiment artikelen samengesteld waar u voor kunt sparen. Omdat de spaarkaart ook geldt voor de aankopen bij het Visgilde gaat het dubbel zo hard.

Spaarkaart activeren

Om je spaarkaart te kunnen gebruiken moet deze worden geactiveerd. 

 

Website van adverteerder

Gerrit Takke
Gerrit Takke
Biltstraat 66, 3572 BE Utrecht, Nederland
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord