Advertentie plaatsen

Plaats uw Bio, Eco of Fairtrade advertenties op BioPlatform.nl en maak kans op 200 euro!

BioPlatform.nl is het énige online advertentie platform voor Biologische, Ecologische, Fairtrade producten, diensten, evenementen, bedrijven en groene projecten.

Het doel van deze website is om iedereen op dit gebied bij elkaar te brengen en alle producten en diensten op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier onder te verdelen in categorieën, subcategorieën en rubrieken.

Wij willen kopers het grootste assortiment aan biologische en ecologische producten, evenementen, activiteiten en diensten aanbieden.

Als verkoper kunt u op verschillende manieren van adverteren uw producten en diensten bij de koper onder de aandacht  brengen.

U kunt kiezen uit:

BioPlatform.nl staat voor Duurzaamheid: groene bedrijven, producten, evenementen en diensten op één platform.

Onze Actie:

Plaats uw Bio, Eco of Fairtrade advertentie van uw bedrijf, product, evenement of dienst op BioPlatform.nl en maak kans op 200 euro!

Plaatst u minimaal 2 advertenties op BioPlatform.nl, dan maakt u kans op 100 euro! Verspreidt u deze actie met succes en worden er onder vermelding van uw naam nog eens 2 advertenties geplaatst door 2 verschillende aanbieders binnen deze branche, dan maakt u kans op nóg eens 100 euro extra!

Elke maand kiezen wij willekeurig een nieuwe advertentie voor deze geldprijs. Wordt uw advertentie uitgekozen en heeft u minimaal 2 advertenties geplaatst op BioPlatform.nl, dan ontvangt u 100 euro. Hebben 2 andere aanbieders onder vermelding van uw naam ook een advertentie geplaatst binnen dezelfde maand, dan ontvangt u zelfs 200 euro!

Bent u op de hoogte gebracht van deze actie en wilt u een advertentie plaatsen, vermeld dan bij het plaatsen van uw advertentie de naam van degene die u op de hoogte heeft gebracht van deze actie. U kunt zelf vervolgens ook aan de actie deelnemen.


Actievoorwaarden:

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord