Advertentie plaatsen

Eenvoudig adverteren met de feedkoppeling

Wanneer u een webshop heeft met enkele honderden of zelfs duizenden producten dan kan het plaatsen en optimaliseren van advertenties zeer tijdrovend zijn.  BioPlatform  biedt een handige oplossing om al deze producten automatisch te plaatsen en te optimaliseren.  We kunnen namelijk uw productfeed koppelen met onze advertentiesysteem. Met deze koppeling kunnen automatisch producten (of een selectie hiervan) uit uw webshop als BioPlatform  advertentie aangemaakt worden. Er kunnen tot maximaal 5.000 artikelen gekoppeld worden. Dit kost uw slechts 250 euro/koppeling/maand.

De voordelen van een feedkoppeling

Om te adverteren is er een zogenaamde productfeed nodig. Door deze productfeed kan  de BioPlatform advertentiesysteem uw artikelen indelen en afbeelden. Een productfeed is doorgaans een csv bestand of een xml-bestand met daarin relevante artikel-informatie en (deep)links naar uw webwinkel. Het is belangrijk dat deze productfeed de juiste en actuele artikelinformatie bevat voor een optimaal resultaat. Om een csv bestand te maken, neem contact op met Adwise

Enkele voordelen van de feedkoppeling en adverteren op BioPlatform :

Om snel en doeltreffend te adverteren op BioPlatform  door middle van feedkoppeling, ontvangen wij graag uw CSV bestand of een external url naar het bestand op uw website.

Neem Contact met ons ? Klik hier.

BioMarktplaats is veilig

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord