Advertentie plaatsen

Over BioPlatform.nl

BioPlatform is een Online Advertentie Platform voor biologische, ecologische, fairtrade, duurzame en groene  projecten, bedrijven, producten en diensten. Het doel van deze website is om alles op dit gebied op een overzichtelijke en laagdrempelige manier bij elkaar te brengen en onder te verdelen in categorieën, subcategorieën en rubrieken. BioPlatform biedt kopers het grootste assortiment aan biologische en ecologische producten, evenementen, activiteiten en diensten, welke  gemakkelijk gezocht en gevonden kunnen worden. Tevens kunnen verkopers op verschillende manieren hun producten en diensten adverteren en bij de koper onder de aandacht  brengen.

Adverteerder kunnen kiezen tussen:

BioPlatform kent twee categorieën waaronder producten en diensten geplaatst en geadverteerd kunnen worden:

  1. Gratis categorie(ën):- Hier vindt u producten en diensten aangeboden door particulieren waarbij de waarde en/of de verkoopprijs van het product of de dienst minder dan 100 euro bedraagt.
  2. Betaalde categorie(ën):- Hier vindt u producten en diensten aangeboden door particulieren en/of bedrijven waarbij de waarde en/of de verkoopprijs van het product of de dienst meer dan 100 euro bedraagt.

Aanbieding: Het plaatsen van uw advertenties in alle categorieën is tijdelijk GRATIS!  Er is maar een beperkt aantal gratis advertenties beschikbaar ! Reageer dus snel en plaats uw advertentie vandaag nog. Klik hier

BioPlatform kent drie groepen van gebruikers:

  1. Gebruikers zonder abonnement met een gratis account (hierna te noemen 'gratis gebruikers);
  2. Premium gebruikers;
  3. Zakelijke gebruikers.

Een gebruiker zonder abonnement betaalt in de betaalde categorieën voor elke advertentie en bijbehorende diensten, zonder enige korting. Een gratis gebruiker kan te allen tijde zijn status upgraden van gratis naar premium door betaling van een jaarlijks bedrag van slechts 24,50 euro excl. BWT aan BioPlatform. 

Een premium gebruiker profiteer van een korting tussen de 25–50% op het plaatsen van advertenties, banners, video's, video links, youtube links en evenementen in de betaalde categorieën.  

Een zakelijk abonnement heeft als doel om bedrijven en personen hun producten, evenementen en/of diensten te laten promoten tegen zeer aantrekkelijke en voordelige tarieven. Als zakelijk gebruiker van onze diensten heeft u de keuze uit verschillende abonnementen met verschillende looptijden, variërend van één maand tot twee jaar. Hoe langer de periode is waarvoor u een abonnement afsluit, des te groter de voordelen zijn voor u. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een advertentie bedragen minder dan één euro per advertentie. Door het afsluiten van een zakelijk abonnement heeft een adverteerder de mogelijkheid om op elk gewenst moment tot wel 25 advertenties tegelijk te plaatsen in alle categorieën en subcategorieën. Tevens wordt u opgenomen in onze bedrijvengids: de meest exclusieve, gedetailleerde en meest complete bedrijvengids voor biologische, ecologische en fairtrade prducten en diensten. De korting die u ontvangt is van toepassing op alle advertenties die gedurende het  jaar waarvoor betaald is, worden geplaatst.

Handige Links:

Overzicht huidige advertentieprijzen (betaalde categorieën) klik hier

Algemene Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Privacybeleid

BioMarktplaats is veilig

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord