Advertentie plaatsen

Zakelijke abonnementen

Met een zakelijk abonnement kunt u eenvoudig advertenties plaatsen. U hoeft niet meer per advertenties af te rekenen.

Een zakelijk abonnement heeft als doel om bedrijven en personen hun producten, evenementen en of diensten te laten promoten tegen zeer aantrekkelijke en voordelige tarieven.

Een zakelijk abonnement biedt de adverteerder zeer voordelige tarieven waarmee u verzekerd bent van lage advertentiekosten op BioPlatform.

Als zakelijk gebruiker van onze diensten heeft u de keuze uit verschillende abonnementen met verschillende looptijden, variërend van één maand tot twee jaar. Hoe langer de periode is waarvoor u een abonnement afsluit, des te groter de voordelen zijn voor u. De gemiddelde kosten voor het plaatsen van een advertentie bedragen minder dan één euro per advertentie.

Door het afsluiten van een zakelijk abonnement heeft een adverteerder de mogelijkheid om op elk gewenst moment tot wel 100 advertenties inclusief  fotos en weblinks tegelijk te plaatsen in alle categorieën en subcategorieën. Tevens wordt u opgenomen in de meest exclusieve, gedetaileerde”en de meest comprehensieve bedrijven gids voor biologische, ecologische en fairtrade prducten en diensten  in nederland, De BioPlatform Bedrijven gids.

Houd er wel rekening mee dat het plaatsen van banners, het upgraden van advertenties naar Topadvertenties en het plaatsen van videos's of youtube links in uw advertenties níet inbegrepen is.

Twee weken voordat uw abonnement afloopt, ontvangt u een email of u uw abonnement wilt verlengen.

Login of meld hier  aan om een zakelijk abonomement te openen.

BioMarktplaats is veilig

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord